“Te is lehetsz tudós!” előadás a körcsarnokban

100_59142014. május 7.-én 10 órától az egyetemi körcsarnokban Dr. Mayer Krisztina a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága képviseletében előadást tartott a “Te is lehetsz tudós! Te is lehetsz kutató!” című országjáró sorozat miskolci állomásaként. Az előadás során a hallgatók betekintést nyerhettek a tudományos kutatás világába, a kutatói életpályába, megismerhették a különböző állomások sajátosságait (TDK, OTDK, PhD) és szépségeit. Az előadáson 80 hallgató vett részt és az összes kar képviseltette magát.

 

Az előadás második felében a résztvevők megtekinthették a társaság “Páratlan Sikerekről Álmodó Tudósok” című filmjét is, mely során beleláthattak néhány sikeres fiatal kutató eddigi pályájába.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2013?2014. évi cselekvési programja alapján meghirdetett NTP-FTH-M-13-001 pályázatának támogatásával valósult meg.

logó kroiszta

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>