FELHÍVÁS! – Kosárlabda Egyetemi Európa-bajnokság

FELHÍVÁS

Önkéntesek jelentkezését várjuk a Kosárlabda Egyetemi Európa-bajnokságra

A Miskolci Egyetem és Miskolc városa lesz a házigazdája a 2017. július 16 – 23. között megrendezésre kerülő, férfi és női Kosárlabda Egyetemi Európa-bajnokságnak. A Szervező Bizottság várja olyan 16. életévét betöltött fiatalok jelentkezését, akik önkéntes munka keretében szívesen járulnának hozzá a miskolci rendezésű nemzetközi sportesemény színvonalas megrendezéséhez.
A jelentkező fiatalok ezáltal lehetőséget kapnak, hogy sportszervezői tapasztalatokat szerezzenek, fejleszthessék nyelvtudásukat és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.

Jelentkezés: ITT

Jelentkezési határidő: 2017. június 23.

A Szervező Bizottság az önkéntesek részére étkezést (reggeli, ebéd, vacsora), az esetlegesen nem miskolci önkéntesek számára kollégiumi elhelyezést, valamint szervezői ruházatot biztosít. A kiválasztásnál azok élveznek előnyt, akik lehetőleg a rendezvény teljes időtartama alatt (július 14 – 24. időszakban) rendelkezésre tudnak állni.

Üdvözlettel,

Szervező Bizottság

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>