Atomfutás 2017

VI. Atomfutás – Paks, 2017.09.02.

Atomfutas_17_hirdetes-3

Szeptember első szombatján a város nevezetes pontjait befutva, a Paksi Atomerőművet is érintve, igazi kuriózum a futóversenyek sorában az Atomfutás, amely az ATOM100+, a Telekom Vivicittá Városvédő Futás 10 km-es távja mellett három vidéki város – Szekszárd, Kaposvár, Baja – futóversenyeinek összesített befutóját is adja.

A napjainkban fénykorát élő, és még mindig bővülő futóturizmusban nehéz felszínen maradni, a paksi futás eddig megugrotta a lécet.

Az Atomfutás lehetőséget kínál egyéniben és váltóban a 3/4 maratontól kezdve egészen a 3 kilométeres táv teljesítéséig, míg a gyerekek rövidebb távokon is bontogathatják szárnyaikat.

A tendencia az utóbbi években az extrém kihívások felé tereli a futókat, amely Pakson sem hagyja szárazon a nevezőket: a brutálAtom akadályain, szalmabáláin, vizesárkain keresztülverekedve minden induló hódolhat effajta szenvedélyének.

Bővebb információ: ITT

 

Sportbaráti tisztelettel,

Drótos Bence
Sportiroda vezető

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>