Év végi köszöntő! Sportközpont – Sportiroda

christmas-xmas-christmas-tree-decoration

Tisztelt Hallgatók, Oktatók, Dolgozók!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy ebben a szemeszterben is hozzájárult rendezvényeink, eseményeink sikeréhez.
Idén is sokan vették igénybe edzőtermi, valamint szabadtéri sportszolgáltatásainkat, valamint megközelítőleg 1000 hallgató és dolgozó vett részt, a Sportközpont és a Sportiroda által szervezett eseményeken.
Örömmel zárjuk ezt a félévet, ugyanis osztatlan sikert arattak rendezvényeink, lásd Gólyatábor Sportnap, Miskolci Egyetemi Sportnap, a Tollaslabda, Kidobós és Asztalitenisz Egyetemi Vándorkupa Bajnokságok, a Maratoni Aerobic Délután, valamint a “FŐNIX ME” Egészséges Egyetem projekt keretén belül heti rendszerességgel megvalósult szolgáltatásaink, mint a Futóklub, Alakformáló Aerobic, illetve a Sportdélutánok.

Információ, nyitvatartás:

FUTÓKLUB, ALAKFORMÁLÓ AEROBIC, SPORTDÉLUTÁNOK:
Az ebben a félévben zajló Futóklub, Alakformáló Aerobic és a Sportdélutánok foglalkozásai DECEMBER 13-ig még elérhetőek, így azon kedves érdeklődők, akik még nem látogattak el eseményeinkre, még az éven utolsó alkalommal e héten megtehetik, a szokásos időpontokban.

E/4 KONDITEREM:
Konditermi szolgáltatásainkat hallgatóink DECEMBER 22.-ig vehetik igénybe.
DECEMBER 18. és 22. között 14:00-21:00-ig tart nyitva konditermünk.

Egyéb információ:
sportiroda@uni-miskolc.hu

Reményeink szerint egyre bővülő szolgáltatásainkkal, továbbra is maradéktalanul ki tudjuk szolgálni hallgatóink sportigényeit a 2018-as évben is.

Kellemes Ünnepeket Kíván a Sportközpont és a Sportiroda!

 

Sportbaráti tisztelettel,

Boda Péter
Sportközpont igazgató

Drótos Bence
Sportiroda vezető

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>