Nemzetközi tornán vesz részt a Miskolci Egyetem Futsal csapata!

logo_2017

Nemzetközi tornán vesz részt a Miskolci Egyetem Futsal csapata!

Március 1-3. között kerül megrendezésre, a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája, ahol  egyetemi futsal csapatunk fiai méretik meg magukat, a Kárpát-medence valamennyi egyetemi csapatával.

Nagy megtiszteltetés a csapat számára, hogy ilyen rangos eseményen képviselhetik egyetemünket. Mindehhez hozzájárul az is, hogy ez elmúlt időszakban a csapatnak nem volt alkalma hasonló rendezvényen részt vennie.

A játékosok bevallása szerint, jó főpróbája lesz ez a torna az idei MEFOB mérkőzéseknek, ahol csapatunk eddigi eredményei alapján kiemelt státuszt kapott.

A játékoskeret gerincét a MEAFC NBIII-as Futsal csapata adja, mellettük azonban, az új játékosok is lehetőséget kapnak a bizonyításra. A mezőnyben a hazai egyetemek részvétele mellett, több más kárpát-medencei felsőoktatási intézmény csapata is részt vesz a tornán.

A csapat kapitánya Czékus Sándor így nyilatkozott a részvételről:

” – A célunk az, hogy minél jobb helyezést érjünk el a tornán, azonban véleményem szerint a végső győzelemre sem lehetünk esélytelenek.”

A torna folyamatosan követhető a KEK facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/140888973267570/?ti=cl

Hajrá Miskolci Egyetem!

 

Sportbaráti tisztelettel,

 

Drótos Bence

Sportiroda vezető

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>