Elmaradt a Miskolci Egyetem Futsal csapatának sikere

A torna halálcsoportjában a körbeverés után gólaránnyal kerültünk a 3. helyre.

28695956_1644477045599187_50139669_o
Március 1-3-ig a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján vettünk részt. A csütörtök esti sorsolás sajnos a lehető legrosszabbul alakult. Az elmúlt évek MEFOB döntős csapatai egy csoportba kerültek, így a BME és az Óbudai Egyetem mellett az erdélyi magyar egyetemistákra épülő Kamikaze lett az ellenfelünk.
A pénteki első meccsünkön könnyedén győztünk a Kamikaze ellen, majd egy vereség következett a BME-től, az utolsó meccsen pedig felülmúltuk az Óbudai Egyetem csapatát. Az erdélyieknek nem sikerült pontot szerezniük, viszont az Óbudai Egyetem legyőzte a BME-t, így a három 6 pontos csapat között a gólarány döntött, amiből mi jöttünk ki rosszul. Az alsó ágra kerültünk, ahol az első meccset még péntek este könnyedén nyertük. Szombaton az alsó ági elődöntőben döntetlent játszottunk, majd sajnos a büntetőrúgások során alulmaradtunk.
Köszönjük a Szervezőknek a meghívást és azt, hogy a tornán elindulhattunk. A hamarosan rajtoló MEFOB küzdelmei előtt hasznos mérkőzéseket játszhattunk.
Czékus Sándor
csapatkapitány

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>