Tenisz MEFOB!

MAGYAR EGYETEMI – FŐISKOLAI ORSZÁGOS TENISZ BAJNOKSÁG

Debrecen, 2018. május 22-23. (kedd-szerda)

tnst

A bajnokság célja: A 2017/2018. Tanév Egyetemi-Főiskolai Tenisz Bajnokság helyezéseinek eldöntése, a sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása.

Rendező: A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség megbízásából a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézet.

Szervezők: Dr. habil. Balogh László, egyetemi docens, igazgató Lenténé Dr. Puskás Andrea, adjunktus, igazgatóhelyettes, versenysport koordinátor

Versenyigazgató: Gombos Antal testnevelő tanár

Versenybírók: Magyarits Miklós testnevelő tanár, Czóbel Levente testnevelő tanár

MEFS sportági referens: Hámori Tamás Gáthy Éva, szervező

A verseny időpontja és helye: 2018. május 22-23. kedd-szerda DEAC Egyetemi Sporttelep, 4032. Dóczy József utca 9.,salakos teniszpályák (10 db salakos teniszpálya)

A Bajnokság résztvevői: Bármely, az adott félévre a nevező intézmény beiratkozott hallgatói (nappali, levelező, esti távoktatásban illetve PhD képzésben résztvevők); a nevező intézményben hivatalos cserekapcsolat alapján részképzésben résztvevő külföldi felsőoktatási intézmény hallgatói; azon hallgatók, akiknek az adott intézményben szerzett végbizonyítványuk (abszolutórium) vagy diplomájuk a versenyt megelőző naptári évben kelt. A páros versenyszámban csak az egy intézménybe járó hallgatók szerepelhetnek együtt.

A versenyzőknek érvényes sportorvosi igazolással kell rendelkezniük. A verseny programja: Versenyszámok: Férfi egyéni, női egyéni, vegyespáros

A verseny játékrendje: 2018. május 22. kedd 9:00 Személyes regisztráció, aláírás 2018. május 23. szerda 9:00 A lebonyolítás a jelentkezők létszámának ismeretében kerül kihirdetésre.

Eredményhirdetés: Az egyes kategóriák versenyének befejezése után.

 

Nevezés, sorsolás:

A nevezések beérkezési határideje: 2018. május 14. hétfő 12:00

A MEFS Elnökség döntése értelmében valamennyi MEFS rendezvény, így a Tenisz MEFOB is, automatikusan csatlakozik a SportPont Programhoz. Ennek keretében a regisztráció alkalmával az eredményösszesítő táblázatban a név, intézmény, Neptun kód, születési dátum adatok is rögzítésre kerülnek.

A rendező a fenti adatokat a versenyt követően az eredményösszesítő elektronikus excel fájlban megküldi a MEFS-nek.

Nevezési cím, információ: Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézet
Gáthy Éva , email: gathy.eva@sport.unideb.hu, tel.: +36 52 512 900, 63201-es mellék

Csak a megadott email címre, a MEFS nevezési lapján érkezett nevezéseket fogadjuk el!

A versenyzőket az intézménynek kell neveznie, úgy, hogy a nevezéseket az intézményi Sportegyesület vagy az intézményi Sportközpont vagy Testnevelési Tanszék aláírásra jogosult személyének kell aláírni és pecsétjével ellátni.

Nevezési lap a csatolmányban található!
A versenyen érvényesített hallgatói jogviszonyt igazolni kell!

Díjazás:

Az egyéni versenyszámokban:
I. helyezett: érem, oklevél, 1-1 db Tecnifibre Black Code 200 m-es teniszhúr
II. helyezett: érem, oklevél, 1-1 db Tecnifibre 12 ütős tenisztáska
III. helyezett érem, oklevél, 1-1 cső teniszlabda

A páros versenyszámban: érem, oklevél
Minden egyéni indulónak: x db Kirschbaum 12m-es teniszhúr, x db póló (Debreceni Egyetem)

Költségek:

Regisztrációs díj: A MEFS előírása szerint 500 Ft/fő a MEFS által megadott számlaszámra (KHB 10402166-21624810) a versenykiírásban megadott nevezési határidőig (2018. május 14. hétfő, 12:00) szíveskedjenek átutalni.

Közlemény: név, intézmény, sportág A szállás, étkezés, utazás költségei a résztvevőket terhelik. Egyéb: Minden olyan kérdésben, amelyet a versenykiírás nem tartalmaz, a Magyar Tenisz Szövetség érvényben lévő EGYSÉGES SZABÁLYKÖNYVE szerint kell eljárni.

Étkezési és szállási lehetőségek:

Étkezés: Nagyerdei Étterem 4032. Debrecen, Egyetem tér 1. www.nagyerdei.hu

Szállás: Sport Hotel Debrecen 4032. Debrecen, Oláh Gábor u. 5. www.debrecenisporthotel.hu Auguszta Hotel és Diákszálló 4032. Debrecen, Móricz Zsigmond krt. 22.

www.augusztahotel.hu

MINDEN RÉSZTVEVŐNEK SIKERES FELKÉSZÜLÉST ÉS EREDMÉNYES VERSENYZÉST KÍVÁNUNK!

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>