Szabadtéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság

Tisztelt Egyetemi Hallgatók, Oktatók, Dolgozók!

A Főnix pályázat Egészséges Egyetem alprojektjének keretében, a Miskolci Egyetem Sportközpont és Sportiroda, illetve a MEAFC ebben a tanulmányi félévben is megrendezi a már hagyománynak számító Szabadtéri Kispályás Labdarúgó Bajnokságot.

Célunk, hogy rendszeres sportolási lehetőséget biztosításunk a legnépszerűbb sportágban, a kispályás labdarúgásban.

A bajnokságban a Miskolci Egyetem nappali és levelezős hallgatói, vagy főállású dolgozói vehet részt.

1. Nevezés:

Nevezni 2018. szeptember 30. 18.00-ig lehet a http://www.egyetemisport-miskolc.hu/?page_id=609 oldalon online, vagy a sportiroda@uni-miskolc.hu e-mail címen lehet csapatnév, csapatkapitány és annak telefonos elérhetőségének megadásával.

2. Nevezési díj:

A nevezés ingyenes!

3. A bajnokság helye és ideje:

Minden csapat a Miskolci Egyetemi Műfüves Futball Aréna műfüves pályáin, vagy a multifunikciós rekortán pályán játssza a mérkőzéseit.

A nevezések alapján a bajnokság beindulása előtt sorsolással készül el a csapatok mérkőzéseinek párosítása, időpontja, pályabeosztása. A bajnokság 2018.10.03 és 2018.11.08 között kerül megrendezésre, a mérkőzések pedig hétköznapokon (Hétfőtől ? csütörtökig), 16.00 ? 22.00 között kerülnek kiírásra.

Azok a csapatok, akik határidőben leadják a nevezésüket, emailben megkapják a teljes szezon lebonyolítási rendjét, a végleges versenykiírást és a versenyszabályzatot.

4. Díjazás:

A Bajnokság első három helyezettje, kupa és oklevél, díjazásban részesül.

5. Egyéb rendelkezések:

A bajnokságban mindenki saját felelősségére vesz részt!

Kérdés esetén, személyesen a Körcsarnok 5-ös irodájában, valamint a +36 30/5904195-ös telefonszámon készséggel állok rendelkezésre.

Üdvözlettel:
Boda Péter
ME Sportközpont
igazgató

SZEKLB_18-19 plakát

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>