Sportdélutánok 2018/2019-es tanév

Tisztelt Egyetemi Hallgatók, Oktatók, Dolgozók!

Hamarosan elindulnak, az előző évben nagy sikerrel megrendezett SPORTDÉLUTÁNOK!

Célunk, hogy az egyetemi versenysport mellett, az eddigieknél is szélesebb körben biztosítsuk a szervezett és önszerveződött szabadidős tevékenység számára, az infrastrukturális és a sportszakmai hátteret.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minél számosabb alkalommal, és minél szélesebb körű sportszolgáltatással álljunk rendelkezésére, a mozogni, sportolni vágyó egyetemi Polgároknak. Reményeink szerint ezek az alkalmak segítenek abban, hogy létrejöjjenek olyan sportközösségek, melyek segíteni fogják az eddig kevesebbet mozgó Hallgatók csatlakozását is a sportélethez.

Ennek érdekében, a szervezésbe bevontuk a Hallgatói Önkormányzat illetékes szervét, a Kulturális és Sportbizottságot, hogy a ,,Hallgatóktól Hallgatóknak” elv is megvalósuljon.

Mivel a résztvevők visszajelzéseivel szeretnénk folyamatosan az igényekhez igazítani szolgáltatásainkat, programunk összetételét hetente frissítjük!

Az aktuális félévi program a következő:

Rendszeres Programok:
!!! Indítás: 2018. október 01. !!!

Hétfő / Körcsarnok – Galéria Tornaterem /
17:00 – 18:00       Asztalitenisz
18:00 – 19:00       Zenés Fitnesz
19:00 – 20:30       Jóga /Astanga/
20:30 – 21:30       Thai Boksz

Kedd / E/4-es tornaterem /
18:30 – 20:00       Tollaslabda, Asztalitenisz
20:00 – 21:30       Röplabda

Szerda / Körcsarnok – Galéria Tornaterem /
17:00 – 18:00       Asztalitenisz
18:00 – 19:00       Zenés Fitnesz
19:00 – 20:30       Jóga /Astanga/
20:30 – 21:30       Thai Boksz
Sportdélutánok1819
A sportágak esetében alapvetően, a kötetlen sportolás lehetőségét kínáljuk, teljes sporteszköz biztosítással, de igény szerint a helyszínen háziversenyek szervezését is lebonyolítjuk.

Programjaink folyamatosan bővülnek és frissülnek, melyekről heti rendszerességgel adunk majd információt, a Hírlevélben, valamint folyamatosan a Miskolci Egyetemi Sport facebook oldalán és a www.sport.uni-miskolc.hu honlapon. Részvételi szándékotokat a sportiroda@uni-miskolc.hu e-mail címet tudjátok megtenni, megjelölve az adott nap programját, ezzel segítve az előzetes szervezést, de a regisztráció nem kötelező.

Várunk mindenkit szeretettel!

Sportbaráti Tisztelettel:

Drótos Bence

ME Sportiroda

sportiroda vezető

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>