Amerikai futball és cheerleader

meafc

Téged is vár a Miskolc Lions Amerikai Futball csapat és a Balck Cats cheerleading!

Az Amerikai Futball és Cheerleading szakosztály 2011 februárjában alakult meg a Miskolci Egyetemen. Az alapításkor a szakosztály céljának tűzte ki a sportág egyetemi szinten történő bevezetését, a ‘college football’ elterjedését hazánkban. Hosszútávon egyetemi liga megalakítása illetve megfelelő utánpótlás rendszer kialakítása szerepel a szakosztály jövőképében.

Amerikai football

A Miskolc Lions az ország első csak egyetemistákból álló amerikai football csapata, amely várja a Te jelentkezésed is. Ha régebben már játszottál, ha ismered a sportot, de még nem próbáltad ki magad, vagy akár ha csak a kíváncsiság hajt, keress meg minket és mi bevezetünk a sportág rejtelmeibe. A felszerelést – sisakot és vállvédőt – mi adjuk, nem hagyjuk, hogy az anyagiak tartsanak távol!

A sportág egyik csodája, hogy bármilyen testalkattal és gondolkodásmóddal MEGTALÁLOD A HELYED.

Ha szeretsz ütközni, fejjel a falnak menni, az ellenfél támadásait meghiúsítani, akkor a védelemben a helyed.

Ha stratégiák kidolgozása, pontos végrehajtása és a hőn áhított pontszerzés áll közel hozzád, a támadóegységben találod meg önmagad.

Cheerleading

A Black Cats a szakosztály legalább olyan fontos részét képezi, mint a football csapat. A Cheerleading sokkal több, mint szurkolás. Ha szeretsz táncolni, érdekelnek az akrobatikus elemek, szeretettel várunk! A cheerleading önálló sportág, mellyel fellépéseken, országos versenyeken is részt vehetsz amellett, hogy a fiúk mérkőzésein vezetitek a szurkolást.

A Lions nem csak egy csapat. A Lions egy közösség.

Bővebb információ: itt