SPORTDÉLUTÁNOK/SPORT AFTERNOONS

SCROLL TO THE BOTTOM TO READ THE ENGLISH VERSION!

Tisztelt Hallgatók, Oktatók, Dolgozók!

Az előző évben nagy sikerrel megrendezett SPORTDÉLUTÁNOK szeptember 14-én újra elkezdődnek!

A testnevelés aláíráshoz szükséges kötelező 20 óra fele teljesíthető a sportdélutánokon való részvétellel! (Maximum 10 óra igazolható. Egy foglalkozáson való részvétellel, egy óra igazolható.)


Célunk, hogy az egyetemi versenysport mellett, az eddigieknél is szélesebb körben biztosítsuk a szervezett és önszerveződött szabadidős tevékenység számára, az infrastrukturális és a sportszakmai hátteret.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minél több alkalommal, és minél szélesebb körű sportszolgáltatással álljunk rendelkezésére a mozogni, sportolni vágyó egyetemi Polgároknak. Reményeink szerint ezek az alkalmak segítenek abban, hogy létrejöjjenek olyan sportközösségek, melyek segíteni fogják az eddig kevesebbet mozgó Hallgatók csatlakozását is a sportélethez.

A vírusra való tekintettel létszám korlátozással kell élnünk, így kérjük, hogy mindenki csatlakozzon a megfelelő csoporthoz és a továbbiakban abban kövesse a friss információkat.

A csoportokba kizárólag egyetemi polgárok jelentkezhetnek!

Zumba, Aerobik,Futóklub, Fanatic Jump,Thai Box,Box,C.Flow Jóga,Karate, Kung-Fu,Röplabda,Tollas, Asztalitenisz,Kosárlabda, Labdarúgás,Személyi edzés


Dear Students!

SPORTS AFTERNOON, which was so successful last year, will start again from 14th of September!

Due to the virus, we have to live with a headcount limit, so we ask everyone to join the right group and keep up to date with the latest information.

Please note that just University citizens allowed to join these groups!

Groups of afternoons:

Zumba, Aerobic, Running Club, Fanatic Jump,Thai Box,Box,C.Flow Yóga, Karate, Kung-Fu,Volleyball,Badminton, Table Tennis, Badminton, Football, Personal Training