Kispályás Labdarúgó Bajnokság Nevezés

Kedves Hallgatók!

A Miskolci Egyetem Sportközpont és Sportiroda, illetve a MEAFC ebben a tanulmányi félévben is megrendezi a már hagyománynak számító Szabadtéri Kispályás Labdarúgó Bajnokságot.

Célunk, hogy rendszeres sportolási lehetőséget biztosítsunk az egyik legnépszerűbb sportágban, a kispályás labdarúgásban.

A bajnokságban a Miskolci Egyetem nappali és levelezős hallgatói, vagy főállású dolgozói vehetnek részt.

1. Nevezés

Nevezni 2019. október 09. 12.00-ig lehet! (Nevezés Lezárva)

2. Nevezési díj:

A nevezés ingyenes, de a csapatkapitányi megbeszélésen be kell fizetni 5000 Ft/csapat kauciót, mely természetesen visszajár abban az esetben, ha a csapat minden mérkőzését lejátssza.

3. A bajnokság helye és ideje:

Minden csapat a Miskolci Egyetemi Műfüves Futball Aréna két műfüves pályáján játssza a mérkőzéseit.

A nevezések alapján a bajnokság megkezdése előtt sorsolással készül el a csapatok mérkőzéseinek párosítása, időpontja, pályabeosztása. A bajnokság 2019.10.14 és 2019.10.31 között kerül megrendezésre, a mérkőzések pedig hétköznapokon (Hétfőtől – csütörtökig), 16.00 – 22.00 között kerülnek kiírásra.

Azon csapatok számára, akik határidőben 2019.10.09 12.00-óráig leadják a nevezésüket, csapatkapitányi megbeszélést tartunk 2019.10.09-én (szerdán) 18.00-tól a Körcsarnok emeleti tárgyalójában. A csapatvezetők itt kapják meg a teljes szezon lebonyolítási rendjét, a végleges versenykiírást és a versenyszabályzatot.

4. Díjazás:

A Bajnokság első három helyezettje, kupa és oklevél, díjazásban részesül.

5. Egyéb rendelkezések

A bajnokságban mindenki saját felelősségére vesz részt!

A 2019/2020-as I. félévi bajnokság folyamán felmerülő minden olyan vitás esetben, ami a versenykiírásban nem szerepel, a Versenybizottság dönt az MLSZ Fegyelmi Szabályzata, illetve a Labdarúgás Szabályzatai szerint.

Sportbaráti Tisztelettel:

Boda Péter

ME SPORTKÖZPONT

Igazgató