Hamarosan újra megnyit a teniszcentrum!

ME tenisz

Tisztelt Teniszező Partnereink!

A Miskolci Egyetem Teniszcentrumának megnyitása és működése, a korona vírus világjárvány okán 2020. március 27-én kihirdetett, és azóta meghosszabbított kijárási korlátozás következtében, figyelembe véve az Operatív Törzsnek a témában megjelent magyarázatait, a Magyar Tenisz Szövetség ajánlását, valamint az elmúlt hetek áltanos országos működési gyakorlatait, az alábbiak szerint alakul:

Tekintettel a korona vírus miatt állandóan változó szabályozási környezetre, határozatlan idejű hatállyal, a következő időrend és szabályozás mellett kezdjük meg a pályák működtetését.

A teniszcentrum pályái az alábbi feltételek mellett 2020.04.27-én megnyitásra kerülnek:

  • Öltöző és klubhelység használatot, a pályán a járványhelyzetre való tekintettel nem biztosítunk.
  • A pályákon sporttevékenység végzésére egyénileg a munkáját végző edzővel, valamint az egy háztartásban élőkkel van lehetőség. (Utóbbi ellenőrzésére a teniszpálya felügyelőnek megfelelő jogkör hiányában nincs lehetősége, így ennek betartásáért teljes mértékben a sporttevékenységet gyakorló a felelős)
  • A sporttevékenység gyakorlása közben a más embertől 1,5 méter távolság betartása kötelező. (Ennek betartásáért a sporttevékenységet gyakorló a felelős.)
  • A pályákon a minél biztonságosabb működés érdekében, kizárólag szingli játékra van lehetőség.
  • A bizonytalan helyzetre való tekintettel a pályákat kizárólag a helyszínen megvásárolt napijeggyel lehet igénybe venni, bérletárusítás nem történik,
Nyitva tartás
Hétfő – Péntek 12.00 – 19:00
Szombat – Vasárnap 07.00 – 15:00
Napijegy árak
Külsős 2 000 Ft / pálya / óra
ME oktató, dolgozó, hallgató 1 000 Ft / pálya / óra

*ME oktatói, dolgozói, hallgatói kedvezmény kizárólag ME-CARD, vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával vehető igénybe!
*A napijegy ára minden idősávban, életkortól függetlenül egységes!

Sportbaráti üdvözlettel:

Boda Péter