JÓTÉKONYSÁGI MIKULÁS FUTÁS // CHARITY SANTA RUNNING

***Scroll down for english version***

Kedves Hallgatók, Oktatók, Dolgozók!

Az ünnepek közeledtét sajnos idén is beárnyékolja a vírushelyzet, az aggodalom és bizonytalanság.. Ezekben a nehéz hétköznapokban kínálunk most lehetőséget egy kis kikapcsolódásra, méghozzá egy Jótékonysági Mikulás-futás rendezésével!

A versenyre november 30.-án, Kedden 15:00-kor kerül sor.
Rajt az E/7-es irodaház parkolójából indul, és az Egyetemi Campus körbefutásával ugyanitt ér véget. A táv körülbelül 2000 méter.

Nevezni online űrlap segítségével az alábbi linken lehet, vagy személyesen a versenyt megelőzően a helyszínen lehetséges:
https://forms.gle/fNv11nnEN4z4tNha9

Mikulás sapkát minden résztvevőnek biztosítunk a verseny idejére, nyugodtan hozzatok Mikulás-jelmezt, piros felszerelést.
Forralt bort és teát osztunk a résztvevőknek!

A futás lényege az egyetemi összetartás erősítése, és a jótékonysági Mikuláscsomag gyűjtés, így ha teheted járulj hozzá az egyetem kezdeményezéséhez egy szerény csomaggal!

A részvétel ingyenes! Gyertek minél többen, mutassátok meg hogy a Miskolci Egyetemen van az egyik legösszetartóbb egyetemi közösség!


Dear Instructors, Coworkers, Students!

Unfortunately, the approach of the holidays to the students is always somewhat overshadowed by the crowd of approaching the exam period. Before all these competitions, we now offer the opportunity to relax a little, by organizing a Charity Santa Run!

The competition will take place on Tuesday, November 30, at 3 p.m. It starts from the parking lot of the E / 7 office building and ends with a tour of the University Campus. The distance is about 2000 meters.

You can enter using the online form at the link below or in person before the competition:
https://forms.gle/fNv11nnEN4z4tNha9

Santa’s cap will be provided to all participants for the duration of the competition, feel free to bring Santa’s costume and red gear. We will distribute mulled wine and tea to the participants!

The essence of the run is to strengthen university cohesion and to collect the charity Santa Pack, so if you can, contribute to the university initiative with a modest package!

Participation is free! Come as many people as possible, show that the University of Miskolc has one of the most cohesive university communities!