Sikeres volt az EUG első gyakornoki pályázata

Az Európai Egyetemi Játékok (EUG) 2024 Miskolci Projektiroda tavaly december 15-én meghirdetett Gyakornoki Programjára január 20-án zárul a jelentkezés.

Elsőként kommunikációs gyakornokokat kerestek. A szervezők örömmel konstatálták, hogy a felhívás meglehetősen komoly aktivitást váltott ki a Miskolci Egyetem nappali tagozatos hallgatóinak körében. Valamennyi pályázónak kijár a köszönet azért, hogy érdeklődést mutattak a felkínált lehetőségek, az események iránt, és vették a fáradtságot a jelentkezésre.

A kiválasztott kommunikációs gyakornok/ok főbb feladatait a 2024-es Miskolc-Debrecen közös rendezésű, 21 sportágban 40 ország, 450 egyeteméről érkező 6000 résztvevőt felvonultató EUG-val – valamint a 2023-as miskolci vízilabda és tollaslabda Európai Egyetemi Bajnokságokkal – kapcsolatos magyar és angol nyelvű, SOCIAL MEDIA tartalom előállítása (poszt, videó, fotó), klasszikus weboldal médiatartalom előállításában való részvétel (cikk, közlemény, hír), kép- és videószerkesztés, feliratozás, webes tartalomszerkesztő felületek kezelése, valamint a tartalomfeltöltés jelenti.

A gyakornok/ok első körben 2023. január/február-augusztus között, munkaszerződés keretében, munkabér ellenében, hetente 10 órában segíti (k) a miskolci projektiroda munkáját, miközben egy nagyszerű csapat tagjaként részt vesznek egy nemzetközi multisport rendezvény szervezésében.

Azon pályázókat, akik ezúttal nem kaptak lehetőséget a közreműködésre, arra kérik, hogy kísérjék figyelemmel az EUG 2024 és EUC 2023 eseményeit és a későbbiekben – akár önkéntesként is – járuljanak hozzá azok sikeréhez.

További információt Antal Évától lehet kérni email-ben: antaleva@meafc.hu, illetve telefonon: +36 20/258-8122.

EUG 2024 Miskolci Projektcsapata