Megjelent az UniSport 29. kiadványa!

TÖLTSD MAGAD ÚJRA AZ ÜNNEPEK UTÁN! – bővebben itt olvashatsz!

Ha felszedtél néhány kilót a zserbó és a töltöttkáposzta miatt, ne parázz be, mert van rá megoldás, miként terelheted vissza az életedet a megszokott kerékvágásba. Edzőruhát föl, kilókat le! 


A TESTNEVELÉSI EGYETEM ATLÉTÁI KAPTÁK A MEFS FŐDÍJÁT – bővebben itt olvashatsz!

A Testnevelési Egyetem (TE) kapta az idei Atlétika MEFOB legeredményesebb egyetemének járó 200 000 forintos fődíjat.


HOGYAN KÉSZÜLJÜNK FEL A SÍSZEZONRA? – PÁLYATIPPEKKEL – bővebben itt olvashatsz!

Ha lehet hinni az időjárás előrejelzésnek, akkor hazánkban is várható havazás, úgyhogy csatold fel sílécedet, és irány a sípálya! Mielőtt  azonban nekivágsz a nagy kalandnak, fontos a tudatos felkészülés, ami sok nyűgtől menthet meg.


PÉLDAMUTATÁSSAL ÉS SOK MUNKÁVAL VISZI ELŐRE A SPORT ÜGYÉT A BEAC VEZETŐJE: SIMON GÁBOR – bővebben itt olvashatsz!

Simon Gáborral, a BEAC vezetőjével az egyetemi sport jelenéről és jövőjéről, az egyetemi sportklubokra váró kihívásokról beszélgettünk.


„NINCS ROSSZ IDŐ, CSAK ROSSZUL ÖLTÖZÖTT FUTÓ” – INTERJÚ JUHÁSZ BIANKÁVAL, A PE SPORTNAGYKÖVETÉVEL – bővebben itt olvashatsz!

Egyetemi tanulmányai mellett futókört vezet és félállásban dolgozik a Pannon Egyetem (PE) sportnagykövete, a germanisztika tanszék végzős hallgatója: Juhász Bianka, aki a jövőben nemcsak az egyetemisták, hanem Veszprém sportéletét is szeretné fellendíteni. 


EDZÉS-TÍZPARANCSOLAT NŐKNEK – MILYEN HIBÁKAT KELL KERÜLNI WORKOUT KÖZBEN? – bővebben itt olvashatsz!

Ha nőként előfordult már veled, hogy hasztalan küszködtél az edzőteremben, valószínűleg rosszul csináltál valamit. Sorra vettük, mik a hölgyek által elkövetett tipikus hibák edzés közben, és miként lehet orvosolni ezeket! Íme, a női testedzés tízparancsolata!


HATÉKONY ÚJÉVI FOGADALMAKKAL A MOZGÁSSZEGÉNY ÉLETMÓD ELLEN – bővebben itt olvashatsz!

Hogy ne csak üres szó legyen a rendszeres testmozgásra tett újévi fogadalmad, van néhány szabály, amiket mindenféleképpen érdemes betartanod. Innen már csak rajtad múlik!


VÍZITÚRA TÉLEN? SIMÁN! – bővebben itt olvashatsz!

Lapátolni a zimankóban? Bizony lehetséges, ám sokkal nagyobb odafigyelést, és jóval több felkészülést igényel. Mutatjuk mire figyelj!

forrás: https://mozduljra.hu/unisportarchivum