MAGYAR EGYETEMI – FŐISKOLAI ORSZÁGOS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁG

Rendező:
A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség megbízásából a Pécsi Tudományegyetem-Pécsi Egyetemi Atlétikai Club (PTE PEAC) asztalitenisz szakosztálya és a PTE RK OIG Sportiroda.

A verseny időpontja és helye:
2023. április 12. (szerda), Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar Tornacsarnok (7624 Pécs, Boszorkány u. 2.)

Versenyszámok:
Férfi, női csapat (rövidített DC)
Férfi, női páros
Férfi, női egyéni
Amatőr összevont egyéni
Oktatói összevont egyéni

A Bajnokság résztvevői:
Bármely, az adott félévre a nevező intézmény beiratkozott hallgatói (nappali, levelező, esti távoktatásban illetve PhD képzésben résztvevők); a nevező intézményben hivatalos cserekapcsolat alapján részképzésben résztvevő külföldi felsőoktatási intézmény hallgatói; azon hallgatók, akiknek az adott intézményben szerzett végbizonyítványuk (abszolutórium) vagy diplomájuk a versenyt megelőző naptári évben kelt. A csapatmérkőzéseken, illetve valamennyi páros versenyszámban csak az egy intézménybe járó hallgatók szerepelhetnek együtt.

A versenyzőknek érvényes sportorvosi igazolással kell rendelkezniük.

Díjazás:
Minden egyes versenyszám első három helyezettje kupa, érem díjazásban részesül (minden kategóriában két db harmadik helyezett van).

Egyebek:
Minden versenyszám JOOLA asztalon, JOOLA Flash 40+ labdával kerül lejátszásra.
A mérkőzések 3 nyert szettig, 11 pontig tartanak.
Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért a rendezőség felelősséget nem vállal.
Jelen versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ szabályai és rendelkezései az irányadók.

A Sportiroda feladata a MEFOB részvételek teljes körű koordinálása, nevezés, utazás szervezés, több napos esemény esetén szállás és étkezés biztosítása. Amennyiben szeretnél bármelyik MEFOB eseményen elindulni, kérlek vedd fel a kapcsolatot a Miskolci Egyetem Sportiroda vezetőjével az alábbi elérhetőségek egyikén:

Molnár Réka
+36306047758
reka.molnar@uni-miskolc.hu
sportiroda@uni-miskolc.hu