KALANDOS DOLGOZÓI TÚRA MISKOLCTAPOLCÁN

Kedves Kollégák!

Szeretettel várunk minden Oktatót és Dolgozót a Miskolci Egyetem Sportközpont – Sportiroda által szervezett Túrára, a Miskolci Egyetem Természetjáró Csoport közreműködésével.

A tavalyi évhez hasonlóan idén tavasszal is egy kiváló lehetőséget kínálunk arra, hogy egy kellemes túra teljesítése közben megcsodáljuk természeti kincseinket, és közben tegyünk az egészségünk megőrzéséért. Bízunk benne, hogy sikerül növelni a Túrasorozat népszerűségét a Miskolci Egyetem Oktatói és Dolgozói körében.

A túra időpontja: 2023.04.15. szombat, 8:00-16:00

Túravezető: Dr. Rónai László

Táv: 13 km

Tervezett útvonal: Miskolctapolca → Nagykőmázsa-völgyi víznyelők → Vörös-kő-völgy → Galya-tető (422 m) → Szederbokor → Nagy-Száraz-völgy → Miskolctapolca

Találkozó: A miskolctapolcai végállomásnál 08:00-kor

Jelentkezni az alábbi űrlapot kitöltve lehet:
https://forms.gle/DLEYPzApEi2fYYrGA

A túra útvonalát úgy választottuk, hogy bárki számára könnyedén teljesíthető legyen. A túra kezdetekor a résztvevőkből csapatokat alakítunk ki, akiknek különböző, egyszerű kihívásokat kell majd teljesíteniük a kirándulás során. Az esemény végén a legügyesebb csapatot díjazásban részesítjük!

A Túra során szalonnasütésre is alkalmunk nyílik a Szederbokor nevű pihenőhelyen. Egyéni szükséglethez mérten a szalonnasütéshez tervezett élelmen kívül szendvicset, elegendő folyadékot mindenki hozzon magával.

Az időjárásnak megfelelő öltözék és kényelmes, zárt cipő viselése ajánlott.

Esetlegesen felmerülő kérdéseitekkel keressetek bizalommal!

Sportbaráti üdvözlettel,

Molnár Réka                                                               
Sportiroda vezető
+36306047758
sportiroda@uni-miskolc.hu