ME DOLGOZÓI SPORTNAP 2023 – ONLINE NEVEZÉS

Tisztelt Szervezeti Egység Vezetők, Tisztelt Osztályvezetők, Tisztelt Intézetigazgatók!

Kedves Kollégák!

Az elmúlt években a Sportközpont számos sportrendezvényén szólította meg sportolási lehetőséggel az Egyetem oktatóit és dolgozóit, mely események a hallgatókkal közösen kerültek megszervezésre. Az állami sporttámogatás felhasználásakor a Sportközpont céljai között kiemelt helyen szerepel az egyetemi oktatók és dolgozók sportolási feltételeinek
biztosítása, annak fejlesztése. A szeptemberi hagyományos Sportnapunk ugyan nyitott dolgozóink felé is, de a nagyrendezvény keretein belül nehéz kiemelten erre a résztvevői szegmensre irányítani a figyelmet, ezért tartjuk szükségesnek egy külön esemény szervezését.

Az elmúlt évi Dolgozói sportnap sikerén felbuzdulva, az FDSZ és a Sportközpont közös szervezésében életre idén is meghirdetjük a DOLGOZÓI SPORTNAP eseményt, ahol keressük a LEGSPORTOSABB SZERVEZETI EGYSÉGET ÉS INTÉZETET.


A rendezvény célja:
– Sportos környezetben, jóleső mozgással töltött kollegiális együttlét,
munkakörnyezeten kívüli, szervezeti egységek és intézetek közötti kapcsolatépítés;
– A FDSZ tevékenysége iránt érdeklődők számára tájékoztatási lehetőség biztosítása az
FDSZ standon;
– A sportolási lehetőségekkel az egészség megőrzésének fontosságára való
figyelemfelhívás;

A sportprogramok kialakításának koncepciója:
A szervezeti egységek és intézetek indítanak minden versenyszámban egy csapatot (igény esetén lehet többet is) előzetes nevezés keretében.

A sportágak tekintetében, annak érdekében, hogy minél többen kedvet kapjanak a részvételhez, igyekeztünk az ismert igényekhez alkalmazkodni:

  • Kispályás foci (férfi-női vegyes csapatot kell indítani, egyszerre 5 mezőnyjátékos és egy kapus tartózkodik a játéktéren, akikből két főnek női játékosnak kell lennie, ennek megfelelően minimum 6, cserejátékosokkal maximum 10 fő nevezhető. Egy szervezet több csapatot is nevezhet, a játéktudás nem feltétel)

Nevezés itt: https://forms.gle/ayzrzYv5H7C4DbHKA

  • Darts bajnokság (minden csapat korlátlan számú női és férfi versenyzőt nevezhet, a lebonyolítási rendet és a játékszabályokat a nevezők számának ismeretében határozzuk meg.)

Nevezés itt: https://forms.gle/cMgp1QdCcSPTcuAH7

  • Csocsó bajnokság (két fős csapatok jelentkezését várjuk, férfi, női és vegyespáros kategóriákban)

Nevezés itt: https://forms.gle/yUMqPBoj9LDeJqgXA

  • Kidobós bajnokság (6 fős csapatok jelentkezését várjuk, minden csapatban minimum 2 fő női versenyző nevezése kötelező, egy szervezet több csapatot is nevezhet)

Nevezés itt: https://forms.gle/SUFN2uJYNtqaTzZFA

  • Kötélhúzás (10 fős csapatok jelentkezését várjuk, minden csapatban minimum 4 fő női versenyző nevezése kötelező, egy szervezet több csapatot is nevezhet)

Nevezés itt: https://forms.gle/pDGesy7Zur99QNjB9

  • Főzőverseny (A versenyszám célja a mozgásra kevésbé vágyó munkatársaknak is versenyzési lehetőség biztosítása, valamint minden egység úgy készüljön erre a versenyszámra, hogy a saját csapatának az ebédjét tudja ezáltal biztosítani. Bármit lehet készíteni, kategória megkötés nincs, minden hozzávalót az egység magának intézi, a szervezők tűzifát és sörpadokat biztosítanak a versenyszámhoz). Nevezések számától függően minden csapat meghatározott összegű anyagi támogatást kap a hozzávalók beszerzéséhez.

Nevezés itt: https://forms.gle/LbJqNGFqe9TJRiBa7

  • Meglepetés versenyszám helyszíni nevezéssel (látványos felfújható eszközökkel).

Nevezés itt: https://forms.gle/oy7XF8vNtwA4smTu5
 
Rendezvény időpontja: 2023.05.19 (péntek) 08.00-15.00 között.
 Helyszíne: Miskolci Egyetem Sportközpont műfüves és szabadtéri pályák


Célunk, hogy minél többen részt vegyenek az eseményen, azok a Kollégák is, akik koruk, vagy fizikai állapotuk miatt nem kívánnak mozogni, ezért meghirdetjük a SZURKOLÓTÁBOROK VERSENYÉT is, így minden olyan munkatársat, aki szeretne ott lenni, de csapatba, versenyszámba nem kerül nevezésre, itt szükséges feltüntetni!

Szurkolók regisztrálása:
https://forms.gle/Qu67heiiQKPNKyjZA


Nevezések leadása külön-külön sportáganként Google űrlap kitöltésével lehetséges. Kérjük, hogy egy versenyző lehetőleg csak egy sportágban nevezzen a gördülékeny lebonyolítás érdekében!

Kérdés esetén vagy észrevétel esetén keressétek a Sportközpont kollégáit valamelyik elérhetőség egyikén:
sportiroda@uni-miskolc.hu vagy 14-56-os mellék.

Javasoljuk, a csapatok összeállítására és leszervezésére egy sportban járatos munkatárs kijelölését, akinek szükség esetén természetesen minden segítséget megadunk, rendelkezésére állunk.
Az egyetemi vezetők engedélye alapján, azok a dolgozók, akik szerepelnek a gazdálkodási egység vezetője által megadott listán (akár csak szurkolóként is), azoknak az aznapi munkavégzés helyszíne a Sportközpont.


Kérjük Önöket, segítsék munkánkat, hogy minél több résztvevő képviselje idén is a szervezeti egységüket, intézetüket, ezáltal sikerüljön évente ismétlődő hagyománnyá tenni ezt a dolgozói és oktatói közösségépítő rendezvényt!


Együttműködésüket előre is megköszönve,
 
Tisztelettel:
Dr. Bokányi Ljudmilla

FDSZ Elnök

Boda Péter
Sportközpont vezető