Rókaűzők váltófutó MEFOB

29. RÓKAŰZŐK – Váltófutóverseny
VERSENYKIÍRÁS

A verseny céljai:
Sporttalálkozó a futás és a csapatösszetartás jegyében. A MEFOB és oktatói MEFOB országúti váltó bajnokság futamának lebonyolítása. Sportkapcsolat építése a két város között. A Zselic térségének bemutatása, megismertetése az idelátogató versenyzőkkel.

A verseny helyszíne:

Szigetvár – Kaposvár, a Zselicen át, csodálatos helyeken, aszfaltozott úton, Somogyapáti, Somogyhárságy, Zselici Csillagpark, Zselickisfalud, Szilvásszentmárton,  Patca, Bárdudvarnok, Bánya, Szenna, Kaposszerdahely érintésével.

A verseny időpontja: 2023. október 21. szombat, rajt: 9:00

A verseny rendezője: Péter Attila, Attidas Kft., Kaposvári Szabadidő Egyesület

A verseny távja: Dupla maraton (kb. 85,5 km)

Nevezési idő: 2023. október 15-én éjfélig.

Eddig az időpontig lehet a részvételt lemondani. 2000 Ft/fő kezelési költség levonása után a befizetett nevezési díj megmaradó részét visszautaljuk. Ez után lemondást nem fogadunk el, nevezési díjat nem utalunk vissza.

Díjazás: minden résztvevő számára emlékérem

A kategóriák 1. helyezett csapatának serleg, az első három helyezett csapat tagjainak érem, a győztesnek támogatói ajándékok.
Az egyetemi kategóriákban MEFOB bajnoki érmek és serleg.

Tervezett program:

október 20-án, pénteken Szigetváron regisztráció, Róka fürdetés és Vártámadás. Szálláslehetőség és vacsora. Szervezés alatt.
Október 21-én, Szigetváron regisztráció, 7-tól a rajt helyszínén. Kaposváron a Kossuth téren eredményhirdetés 17 órától, vacsora.

Egyebek:

Minden tudnivalóról, újdonságról tájékoztatót jelentetünk meg a www.rokauzok.hu honlapon és a facebook oldalunkon. 
Kérjük, figyelmesen olvassátok el a csapatösszeállítási szabályokat. Ebből szokott a legtöbb félreértés lenni!
Figyelem környezetvédelmi okokból NEM SZERVEZÜNK automatikusan autóbuszos szállítást! Csak megrendelésre, a szükséges szakaszokra biztosítjuk 500 Ft/fő áron.

Kérdések: rokauzok.nevezes@gmail.com


A Sportiroda feladata a MEFOB részvételek teljes körű koordinálása, nevezés, utazás szervezés, több napos esemény esetén szállás és étkezés biztosítása. Amennyiben szeretnél bármelyik MEFOB eseményen elindulni kérlek vedd fel a kapcsolatot a Miskolci Egyetem Sportiroda vezetőjével az alábbi elérhetőségek egyikén:

Molnár Réka
+36306047758
reka.molnar@uni-miskolc.hu
sportiroda@uni-miskolc.hu