Erőemelő MEFOB

A verseny célja: lehetőség biztosítása a 2023/2024. tanév raw erőemelő magyar egyetemi- főiskolai országos bajnoka cím elnyerésére.

A verseny időpontja: december 02. szombat

A pontos időbeosztás a nevezések számától függ, így a nevezések beérkezése után erről mindenkit értesíteni fogunk.

A verseny helyszíne: 1111 Budapest, Műegyetem rakpart – BME K épület F46 (I. sz. tornaterem)

Nevezési határidő: november 19. vasárnap

A nevezéseket a MAFC súlyemelő szakosztály e-mail címére (sulyemeles@mafc.hu) kell megküldeni, a versenyző e-mail címének, nevének, nemének, súlycsoportjának, születési dátumának, NEPTUN kódjának, felsőoktatási intézményének, OM azonosítójának, valamint igazolt MERSZ tagok esetén az egyesületének megadásával.

A verseny résztvevői: azok a versenyzők, akik valamely felsőoktatási intézmény adott tanévre beiratkozott hallgatói, vagy már végeztek, de végbizonyítványukat, illetve oklevelüket 2022. január 1. után szerezték meg, továbbá a megadott határidőre, szabályosan beneveztek (MERSZ tagság nem kötelező).

Férfi súlycsoportok: 53, 59, 66, 74, 83, 93, 105, 120 és +120 kg

Női súlycsoportok: 43, 47, 52, 57, 63, 69, 76, 84 és +84 kg

Díjazás: a súlycsoportok összetett I., II., III. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek. Minden résztvevő oklevelet kap.

A versenyen a MERSZ szabályai érvényesek. Az évi Egyetemi Világbajnokságon való indulás feltétele a MEFOB-on való részvétel.
A versenyen doppingvizsgálatot tarthatnak. Az ellenőrzésnek minden kijelölt versenyző köteles magát alávetnie. Ha a kijelölt versenyző nem vesz részt a vizsgálaton, akkor az pozitív vizsgálati eredménynek számít.

Az öltözőben, teremben hagyott tárgyakért, értékekért felelősséget nem vállalunk.

A bajnokság rendezési költségeit a MAFC viseli, a részvételi költségek az egyesületeket

A Sportiroda feladata a MEFOB részvételek teljes körű koordinálása, nevezés, utazás szervezés, több napos esemény esetén szállás és étkezés biztosítása. Amennyiben szeretnél bármelyik MEFOB eseményen elindulni kérlek vedd fel a kapcsolatot a Miskolci Egyetem Sportiroda vezetőjével az alábbi elérhetőségek egyikén:

Molnár Réka
+36306047758
reka.molnar@uni-miskolc.hu
sportiroda@uni-miskolc.hu