Alpesi sí, Snowboard, Sífutó MEFOB

A verseny célja:
Eldönteni a „Magyarország 2023/2024. tanévi Egyetemi – Főiskolai Bajnoka” címeket. A hallgatók körében népszerűsítse a téli sportokat.

Résztvevők:
A MEFOB Általános Versenykiírás alapján:
A MEFS által meghirdetett hazai versenyeken a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (Nftv.) mellékletében felsorolt felsőoktatási intézmények hallgatói, továbbá azok a magyar állampolgárok, akik külföldi felsőoktatási intézményben rendelkeznek hallgatói jogviszonnyal, valamint a hazai felsőoktatási intézményekben tanuló, külföldi állampolgársággal rendelkező hallgatók. A már végzett hallgatóknak az abszolutórium megszerzésének évében és az azt követő naptári évben van indulási jogosultságuk.

Időpont: 
2024. 01. 30.- 02. 01.

Helyszín: 
Franciaország, Puy St Vincent

Versenyszámok:
Alpesi Sí: slalom, óriásműlesiklás, sí cross (sisak)
Snowboard: slalom, óriásműlesiklás, boardercross (gerincvédő, sisak)
Sífutás: 5km

A versenyszámok akkor számítanak MEFOB versenynek ha legalább 15 fő nevez versenyszámonként és legalább öt egyetemről vannak nevezők.

Nevezés és nevezési határidő: 
2024. 01. 10.-ig a https://nevezes.mefob.hu/ oldalon

Bővebb információ:
https://mefs.hu/esemeny/alpesi-si-snowboard-sifuto-mefob-2/


A Sportiroda feladata a MEFOB részvételek teljes körű koordinálása, nevezés, utazás szervezés, több napos esemény esetén szállás és étkezés biztosítása. Amennyiben szeretnél bármelyik MEFOB eseményen elindulni kérlek vedd fel a kapcsolatot a Miskolci Egyetem Sportiroda vezetőjével az alábbi elérhetőségek egyikén:

Molnár Réka
+36306047758
reka.molnar@uni-miskolc.hu
sportiroda@uni-miskolc.hu