MAGYAR EGYETEMI – FŐISKOLAI ORSZÁGOS CHEERLEADING ÉS PERFORMANCE CHEER BAJNOKSÁG

V E R S E N Y K I Í R Á S

A VERSENY CÉLJA:

A felsőoktatási intézmények női és férfi hallgatói részére színvonalas bajnoki rendszerben, rendszeres versenyzési lehetőség biztosítása cheerleading és performance cheerleading szakágban. A sportág népszerűsítése, a szabadidő kulturált eltöltése, a felsőoktatási intézmények, intézményi sportszervezetek és DSE-k közötti kapcsolatok erősítése továbbá az  egyetemi-főiskolai  országos bajnoki cím eldöntése. További  cél,  a  Nemzetközi  Egyetemi  Sportszövetség (FISU) és az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) versenyeire történő kiválasztás.

A VERSENY HELYSZÍNE:

Széchenyi István Egyetem- Egyetemi Csarnok

9026 Győr, Egyetem tér 1.

A VERSENY IDŐPONTJA:

MEFOB -Fesztivál keretein belül

2024. április 30. 14.30.17.00

nevezések számától függően további időpont:

2024. május 1.-8.30-10.30

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

2024. MÁRCIUS 17.

VERSENYZŐK- MEFOB kategóriák

MEFOB versenyen azok a felsőoktatási intézmények vehetnek részt, amelyek nevezésüket határidőre benyújtották és a regisztrációs díjat befizették.

  1. Egy felsőoktatási intézmény hallgatóiból bármennyi csapat nevezhető, a regisztrációs díjat azonban minden benevezett személy után be kell
  2. MEFOB: korhatár nincs, bármely, az adott félévre a nevező intézmény beiratkozott hallgatói (nappali, levelező, esti távoktatásban, illetve PhD képzésben résztvevők); a nevező intézményben hivatalos cserekapcsolat alapján részképzésben résztvevő külföldi felsőoktatási intézmény hallgatói; azon hallgatók, akiknek az adott intézményben szerzett végbizonyítványuk (abszolutórium) vagy diplomájuk a versenyt megelőző naptári évben

DÍJAZÁS:

Az 1-3. helyezett díjazásban részesül.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK:

Minden olyan esetben, amelyről ezen Versenykiírás, illetve a Verseny- és a Szabálykönyv nem rendelkeznek a MEFS jogosult dönteni.