Asztalitenisz MEFOB 2024 (MEFOB Feszt)

Asztalitenisz Döntő
2024
VERSENY DOKUMENTÁCIÓ
MEFOB asztalitenisz Döntő 2024

A verseny megnevezése:

Női/Férfi Asztalitenisz döntő

A verseny célja:

Magyarország 2023/2024. tanévi Egyetemi-és Főiskolai Bajnoka” címek eldöntése, a hallgatók és oktatók körében a sportág népszerúsítése a további nemzetközi versenyekre történő kiválasztás elősegítése.

A verseny rendezője:

Széchenyi István Egyetem

Helyszíne:

Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kar Tornaterme (9022 Győr, Liszt Ferenc utca 42, – bejárat a Schwarzenberg utca felől)

Versenyszámok

  • Férfi, női csapat
  • Férfi, női páros
  • Férfi, női egyéni
  • Amatőr összevont egyéni
  • Oktatói/dolgozói összevont egyéni

Időpontja és időbeosztása:

2024. április 30 – május 1.

2024.04.30. (kedd)

9.30 Versenyzők érkezése, technikai értekezlet
10.00 Ünnepélyes megnyitó
10:15 Férfi, női csapat
12.00 Ebédszünet
12.30-16:30 Férfi, női páros

17:30 MEFOB Nyitórendezvény – Széchenyi István Egyetem, Egyetemi Csarnok (9026 Győr, Egyetem tér 1.)

2024.05.01. (szerda)
9.00 Érkezés, bemelegítés
9:30 -16:00 Férfi, női, amatőr (összevont) és oktatói egyéni versenyszámok

Résztvevői:

Bármely, az adott félévre a nevező intézmény beiratkozott hallgatói (nappali, levelező, esti távoktatásban illetve PhD képzésben résztvevők); a nevező intézményben hivatalos cserekapcsolat alapján részképzésben résztvevő külföldi felsőoktatási intézmény hallgatói; azon hallgatók, akiknek az adott intézményben szerzett végbizonyítványuk (abszolutórium)  a versenyt megelőző naptári évben kelt. A csapatmérkőzéseken, illetve valamennyi páros versenyszámban csak az egy intézménybe járó hallgatók szerepelhetnek együtt.

Valamint az adott intézmények oktatói és dolgozói.

A verseny során az amatőr indulók jogosultak indulni az igazolt számokban. Női versenyzők férfi számokban nem indulhatnak.

Díjazás:

Minden egyes versenyszám első három helyezettje kupa, érem díjazásban részesül (minden kategóriában két db harmadik helyezett van).

Szabályok:

Minden versenyszám JOOLA asztalon, JOOLA Flash 40+ labdával kerül lejátszásra. A mérkőzések 3 nyert szettig, 11 pontig tartanak.

Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért a rendezőség felelősséget nem vállal. Jelen versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ szabályai és rendelkezései az irányadók.

A versenyszámok lebonyolítása az indulók létszámától függ (egyenes kiesés, illetve körmérkőzések kiscsoportokban, majd egyenes kieséses).


A Sportiroda feladata a MEFOB részvételek teljes körű koordinálása, nevezés, utazás szervezés, több napos esemény esetén szállás és étkezés biztosítása. Amennyiben szeretnél bármelyik MEFOB eseményen elindulni kérlek vedd fel a kapcsolatot a Miskolci Egyetem Sportiroda vezetőjével az alábbi elérhetőségek egyikén:

Molnár Réka
+36306047758
reka.molnar@uni-miskolc.hu
sportiroda@uni-miskolc.hu