MEFS-elismerés Chvatal Tündének

Chvatal Tünde, a Miskolci Egyetem Sportközpontjának munkatársa, az egyetemi sport rendszeresen, precíz, kiváló munkával végzett adminisztratív támogatásáért a „Gedényi Mihály Elnöki Elismerő Oklevél” elismerést vehetette át a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) közgyűlésén.

A MEFS április 28-án, pénteken, Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban tartotta meg éves közgyűlését. Az eseményen– az egyetemi sportért végzett kiemelkedő munka elismeréseként – a MEFS által alapított díjakat is kiosztották. Az elismeréseket Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, a MEFS elnöke, Dr. Gál András Levente és Prof. Dr. Bács Zoltán a MEFS alelnökei, Dr. Freyer Tamás és Rakaczki Zoltán, a MEFS elnökségi tagjai, valamint Eszterhai Marcell HÖOK elnök adták át.

A díjazottak között volt Chvatal Tünde, a Miskolci Egyetem Sportközpont munkatársa is, aki az egyetemi sport szervezéséért a „Gedényi Mihály Elnöki Elismerő Oklevél” elismerésben részesült. Tünde 2017 óta nap, mint nap hozzájárul értékes munkájával a miskolci egyetemi sport fejlődéséhez, annak sikereihez, a sportszolgáltatások színvonalának megőrzéséhez és növeléséhez. Kiemelt szerepet vállalt a 2017-es Kosárlabda Egyetemi Európa-bajnokság, a 2021-es Vízilabda MEFOB, a 2022-es első MEFOB Fesztivál és számos egyetemi sportesemény lebonyolításában. Az egyetemi sportegyesület, a MEAFC életében is meghatározó a szerepe, szívvel lélekkel támogatja a kosárlabda szakosztály működését. Szakértelmére és munkájára a 2023 júliusában megrendezendő Tollaslabda és Vízilabda Európai Egyetemi-bajnokságokon is számíthatnak.

Chvatal Tünde és Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos a debreceni Nagyerdei Stadionban.